MŰVÉSZET / Fotózás, fotóalbum kategória termékei
Új fotolexikon

Új fotolexikon

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fotózás, fotóalbum Technikatörténet Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

470 p.

Kötésmód:

nyl

ISBN:

9631053725

tartalom:

"Utoljára több mint két évtizede jelent meg fotolexikon hazánkban. Az azóta eltelt idő jelentős változásokat hozott. Ezek közül a fontosabbak: a színes eljárások tökéletesedése és nagymérvű elterjedése, az elektronika alkalmazása az automata fényképezőgépekben és vakukban, a többszörös tükrözésmentesítő bevonatok, a komputerekkel számított objektívek, amelyek lehetővé teszik igen jó minőségű varioobjektívek, halszem- és univerzál makroobjektívek gyártását, a színes rögtönkép módszerek, a felvételi anyagok érzékenységének nagymérvű növekedése és még számos új eszköz és eljárás. A fényképezés ma már egyike a legszerteágazóbb tevékenységeknek. Senkitől nem várható, hogy ennek a területnek minden fogalmával tisztában legyen, de az amatőrtől a hivatásosig mindenkinek módjában áll könyvespolcán ott tartani a Fotolexikont, amely az abc sorrendjében tartalmazza a fényképezés mindennapi használatban élő, vagy már elfelejtett fogalmait és a legújabbaknak korszerű magyarázatát."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!