MŰVÉSZET / Fotózás, fotóalbum kategória termékei
Velencei bolyongások

: Velencei bolyongások

Kiadás:

h. n., 1980

Kiadó:

Corvina Kiadó

Kategóriák:

Fotózás, fotóalbum Helytörténet Olaszország

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

sztl.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631308731

tartalom:

"Meglehet, nem ez az első album Velencéről, és bizonyára nem is az, utolsó. Csakhogy itt szó sincs turisztikai kalauzról, még kevésbé képeslap-összeállításról; ilyet könnyen beszerezhet az ember, majdhogynem annyiféle változatban, ahány nyelve van a világnak. Ám ha létezik ezektől elütő Velence-vallomás, ha létezik optikai lencsével írt verseskönyv e városról, akkor ez a kötet tulajdonképpen az." Tokaji András fotóművész sajátos szemszögből mutatja be a lagunák városát. Nem a turisták által jól ismert város képe tárul az olvasó elé, hanem az olyan ritkán látott, kevéssé ismert részletek, melyek jellemzően ragadják meg Velence arculatát. A víz és nap koptatta kövek, oszlopok, szobrok, kutak patinája s a bizánci mozaikok tompa ragyogása, a börtön szigorú vaskapui s a túlburjánzó barokk képzelet megannyi csillogó szüleménye, hófehér márványpaloták és vízmosta, süllyedő házak, s sikátorok s a végtelen tenger - a ragyogás és elmúlás e sajátos egyvelege harmonikus egységbe olvad a fotóművész lencséje révén. A könyv az "egyszeri" turisták számára hasznos és szép úti emlék, a vissza-visszatérőknek, Velence szerelmeseinek pedig az újrafelfedezés örömét nyújtja.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!