SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei

: A hallgatag Bramble ezredes

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Epocha

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés

Terjedelem:

140 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Egy szép flamand csürben, Poperinghe határában bonyolította le ökölvivó bajnokságait a skót hadosztály. Mikor a mérkőzés végetért a tábornok felállott egy székre és trombita-hangon szónokolni kezdett:
- Gentlemen, – mondta a tábornok, – figyelemreméltó küzdelmeket láttunk a mai napon és azt hiszem, hogy e látványt hasznos lecke gyanánt foghatjuk fel ama sokkal jelentősebb küzdelemmel kapcsolatban, amelyet rövidesen újrakezdünk, őrizzük meg nyugalmunkat; tartsuk nyitva szemünket; üssünk keveset, de erőset és harcoljunk a végsőkig.
Három hurrá reszkettette meg a vén csűr falait és a gépkocsik motorjai felmordultak a kapu előtt. Bramble ezredes, Parker őrnagy és Aurelle, a francia tolmács, gyalog mentek szállásuk felé a komlókerteken és szárazföldeken keresztül.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!