SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
A kilencedik napon

: A kilencedik napon

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés Krimi

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

173 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630758709

tartalom:

"Egy nap rémítő eseménynek veszik hírét a francia-belga határon lévő összeurópai virológiai kutatóintézetben dolgozó tudósok. Bombayben az 1918-as spanyolnáthához hasonló járvány ütötte fel a fejét, s máris tucatjával szedve áldozatait viharos gyorsasággal terjed az egész Földön. A megoldás, a védekezés kulcsa az intézet egyik munkatársának, Eric Alleaume virológus-orvosnak a kezében van, aki már hosszú évek óta influenzavírusokkal foglalkozik, s ki is fejlesztett egy polivalens oltóanyagot. Ám mialatt Alleaume doktor versenyt fut az idővel és a járvánnyal, döbbenetes gyanú merül fel. Lehet, hogy a fertőzés kiindulópontja, góca maga az intézet, oka egy szokványosnak tűnő laboratóriumi baleset? Vajon tömeggyilkos-e vagy az emberiség megmentője Alleaume doktor? Vajon a tudomány hihetetlen fejlődése és eredményei világunk boldogulását-boldogságát vagy végérvényes pusztulását hozzák-e magukkal?"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!