SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
A körülmények hatalma

: A körülmények hatalma

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés Életrajz

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Világkönyvtár

Terjedelem:

591 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A kitűnő francia írónő önéletrajzának harmadik könyve 1944-től, Párizs felszabadulásától, 1963 elejéig kíséri végig a szerző életútját. Két szüntelenül érdeklődő és az események zajlásában élő kiváló francia író - Beauvoir és Sartre - emberi, írói, világnézeti fejlődésének bonyolult útja rajzolódik ki elénk ebből a könyvből. a könyv egyik legmegnyerőbb sajátossága, hogy egyszerűségéből, közvetlenségéből, érdekességéből ezeknek, az immár a világhír jegyében eltelt éveknek a leírásában sem veszít; ugyanazon a hol szenvedélyes, hol ironikus, hol nosztalgikus hangon mondja tovább történetüket, mint az előző kötetekben, megnyerő sokoldalúsággal tudja felidézni egyéniségüknek, érdeklődésüknek gazdagságát. A legszemélyesebb élmények, az egyéni sors, a társadalmi és az örök emberi problémák, az egyén gondja és a világpolitika zajlása - mind, mind összetartozik, egymással kölcsönhatásban jut kifejezésre a regény lapjain."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!