SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
A névtelen tiszt

: A névtelen tiszt

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Rupp Miklós

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

163 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

 Az ember beszélhet a győzelmeiről, de sohase beszéljen a vereségeiről!" - mondta Talleyrand a bécsi kongresszus két ülése között. 1941-ben a franciák mind ezt vallják. Mégis vannak dolgok, amelyek majdnem megfojtják őket. Ki kell mondaniok azokat, mert nagyon nyomják a szívüket. Naponta kérdezik önmaguktól, vájjon a jövőben nem az összeomlás után fogja-e megítélni a világ az ő országukat. Mindazoknak, akik ezt az aggasztó kérdést vetik föl, azt feleljük: „Nem!" Mert a világ megszokta, hogy a férfiai után ítélje meg Franciaországot. És szerencsére vannak még ilyen férfiak: lesznek is mindig. Hagyjuk a politikusokat, a népgyűlések szemfényvesztőit és a közönyösek tömegét, akik nem törődnek a dolgokkal...

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!