SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
A padlásszoba kis hercegnője

: A padlásszoba kis hercegnője

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Ciceró

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Klasszikusok Fiataloknak

Terjedelem:

160 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637744843

tartalom:

"Kedves Olvasónk! Olyan könyvet tartasz a kezedben, amelyet már dédnagymamád is lelkesen, gyönyörködve olvasott! Kérdezd csak meg tőle, ismeri-e az árván és szegényen maradt angol kislány, Sara Crewe történetét, aki a londoni nevelőintézet rideg falai között hercegnőnek képzelte magát? Szűk és rideg padlásszobáját képzeletben bútorokkal, bársonyfüggönyökkel, és könyvekkel rakta tele, s ha álomvilágába visszavonult, máris könnyebben viselte a naponkénti megaláztatást, a szegénységet, a kiszolgáltatottságot... Persze Sara nem csak álmodozott. Helyén volt a szíve is, az esze is, ha másokon, nálánál szerencsétlenebbeken kellett segíteni. S már ahogy ez egy igazi tündérmesékben szokás - a jóság elnyeri jutalmát! Hogy hogyan? Ez már benne van a történetben, amely szépséges és érzelmessége mellett egy váratlan fordulattal is szolgál a kíváncsi olvasónak!"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!