SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
A Szent Hegy

: A Szent Hegy

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Francia irodalom Görögország Útleírás Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Mérleg

Terjedelem:

270 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630745232

tartalom:

"A Jean Blot néven franciául publikáló Alexandre Blokh Moszkvában született 1920-ban, de gyermekkorától Franciaországban és Angliában élt. Képesítése szerint jogász és irodalomtudós, jelenleg a Nemzetközi PEN főtitkára. Az ENSZ és az UNESCO főtisztviselőjeként hosszú évekig dolgozott New Yorkban, Genfben és Párizsban. Regényeken kívül francia és orosz irodalomtörténeti témákkal foglalkozó esszéket is írt. Több rangos francia irodalmi díj birokosa, a La Difficulté d'aimer (Szeretni nehéz) című művéért a Kritikusok Díját, a Les Cosmopolites-ért (A kozmopoliták) a Valery Larbaud-díját, a Gris du Cielért (Az ég szürkéje) a Cazes-díjat, az Ivan Gontscharov ou le réalisme impossible-ért (Ivan Goncsarov avagy a lehetetlen realizmus) 1987-ben a Kritikusok Nagydíját kapta meg."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!