SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
A zöld sziget

: A zöld sziget

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Franklin-Társulat

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

166 p.

Kötésmód:

félbőr

tartalom:

"A párizsi közoktatásügyi minisztérium egyik szűk szobájában esztendőkön keresztül ismeretlen hivatalnok üldögélt. Könyvtáros volt és egész nap könyvekkel foglalkozott. Egyszer azzal lepte meg tisztviselőtársait, hogy ő maga is könyvet írt. Regényt. A szürke hivatalnokok jóakarattal dícsérték, sőt bankettet akartak rendezni, de egyik sem hitte, hogy Pierre Benoit könyvtáros úr regénye komoly sikert fog aratni. Annál nagyobb volt a meglepetésük, amikor az Akadémia a regény-nagydíjjal tüntette ki a névtelen írót. A kitüntetést azonban megelőzte a közönség rajongása, amely nem ismert határt. Pierre Benoit rövid idő alatt nemcsak Párizs és Franciaország, hanem a világ egyik legnépszerűbb regényírója lett. Egymásután jelentek meg művei: a Koenigsmark, az Atlantisz, a Nagysóstó, Az üldözött, amelyek egytől egyig feltűnő sikert arattak."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!