SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Árad a gazság; A glapion-effektus

: Árad a gazság; A glapion-effektus

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

187 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A szép Alarica királykisasszony kíséretével éppen útban van királyi jövendőbelije udvarába, és édes ábrándokat sző a házasság örömeiről, mikor váratlanul bezörget hozzá egy szálas dalia, a türelmetlen vőlegény - vagy mégsem az? Igaza volna a jóságos és gyanakvó dajkának: csak egy közönséges kalandor? S talán a dajka sem olyan tiszta szívű asszony? S miféle gonosz cselszövények lappanganak a meghiúsuló frigy mögött? Képtelen helyzetek, bájos és keserű fintorok, játékos bölcsesség és béklyótlan képzelet bizarr arabeszkjéből szövi a modern francia irodalom színes tehetségű mestere az Árad a gazság-ot, ezt a különös komédiát. A Glapion-effektus első pillantásra sokkalta valószerűbb: egy orvos rendelőjében egyedül van az asszisztensnő, vadászatról várja haza a doktort. Be is csengetnek olykor: egy rendőr, aztán egy öregasszony - s itt hirtelen megint elszabadul a történet: az öregasszony alakot vált, rabló lesz belőle, majd váratlanul titkosrendőr. S hogy kerül a cslekménybe a királyné? A valóság apró elemeiből színpompás kavalkádot teremt a képzelet. Mennyi látványos tűzijáték, mennyi pazar ötlet, költői lelemény! Mert Audiberti színpadi szerzőként is mindig képtelen képzeletű, csupa játék költő.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!