SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Baleset

: Baleset

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

153 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Pierre Daix ebben a kisregényben szakít a tulajdon hagyományaival, s veszélyesebb, de izgalmasabb vizekre evez: formai, tartalmi, nyelvi kísérleteket végez - lényegében az "új regény" irányzatához közeledik. A regény magva egy hirtelen felszikrázó és tragikusan megszakadó szerelem, a tartalma a természetellenes módon véget érő szerelem utóérzelmeinek, légüres térben tovább működő lelkik reflexeinek történet. A felvillanó, filmkockaszerű képek, egymásra torlódó jelenetek, szinte jelzésszerű, nagyon élő párbeszédek sodró ritmusa ügyes mozaikművé rántja össze a látszólag véletlenül felbukkanó részleteket. Fel-fel lobognak rajta a mai Párizs, a Diáknegyed életének színei, a mai francia mindennapi élet felszínének visszfényei.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!