SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Bernardiniék terasza

: Bernardiniék terasza

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Olcsó Könyvtár

Terjedelem:

141 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631522016

tartalom:

"Bernardini teraszos háza a legnagyobb a francia kisvárosban. Délutánonként, mint fekete varjúcsapat szállja meg a teraszt a ház úrnőjének, Laure asszonynak néhány barátnője. Teáznak - a teát Therese szolgálja fel, a háziasszony társalkodónője. Miközben a teát kortyolgatják, csendesen mondanak közömbös témákról. Férfi nincs közöttük, magában a házban is egyetlen férfi van, Théodore, a kertész. A nagy szobában egy festmény lóg, a ház egykori gazdáját, a szépséges Paul Bernardinit ábrázolja. Miféle múlt sötétedik a békésen pletykázó asszonyok mögött, Laure asszony mögött, aki ebéd utáni pihenőjét azzal kezdi, hogy ollójával régi elsárgult fényképekről kivág egy alakot: Therese mögött, aki ugyanezekben az órákban öltözőasztala előtt festi ki petyhüdt arcát, s lecsorgó könnyei áztatják le pillájáról a fekete, szájáról a gránitvörös festéket? A titokról, a ház jelenéről és múltjáról szól a Bernardiniék terasza, Suzanne Prou, francia írónő Renaudot-díjat nyert regénye."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!