SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Cyrano de Bergerac

: Cyrano de Bergerac

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1955

Kiadó:

Új Magyar Könyvkiadó

Kategóriák:

Francia irodalom Dráma

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

252 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Rostand (1868-1918) régi provence-i előkelő család gyermeke. 19 éves korában megnyerte a francia Akadémia irodalmi tanulmányra kitűzött díját. Elvégezte a jogi egyetemet, de sohasem lett jogász.1894-ben megjelent, és a Commédie Française előadta "A regényesek" című bohózatát a romantikára éhes fiatalokról.A női főszerepet Sarah Bemard játszotta. Az "isteni Sarah" 24 évvel volt idősebb a költőnél, de Rostandnak évekig volt ösztönzője. Rostand színpadi műveivel hatalmas sikereset aratott, írásai értékes olvasmányok lettek, mint a legköltőibb legfilozofikusabb játékából, a "Don Juan utolsó éjszakájá"-ból. A legismertebb, legkedveltebb műve a ma is sikeres és olvasható bravúros verselésű "Cyrano" volt és maradt. Cyrano de Bergerac alakja fogalommá vált.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!