SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Életem partitúrája

: Életem partitúrája

Kiadás:

Budapest, 1964

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Francia irodalom Zene

Terjedelem:

348 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Hányszor hallottam már: "Meg kellene írnia az emlékeit! - Lehetetlen, nagyon gyatra az emlékezetem. - Nem ez a lényeges, hiszen annyi művészt, zenészt ismert; annyi szalonban volt otthonos... - Igen, de hányan megírták ezt már, jobban mint én! Meg aztán egyetlen levelet, egyetlen iratot sem őriztem meg, legfeljebb műveim jegyzéke segíthetnek a dátumok meghatározásában. - Beszéljen hát önmagáról." Igaz, van bizonyos félreértés a közönség, a kritika meg én köztem, s így nem lenne kedvem ellenére, ha tisztázhatnék néhány tévedést. Végül is ez győzött meg! 1944. augusztus 25. Párizs felszabadult, már látjuk a végső győzelmet, a négy drámai év után, amely alatt kétségbeesésünk bizony nehezen illett az Egyesült Államokban élvezett vendégszerető kényelemhez. Héthónapi betegség után kényszerpihenőn vagyok a San Francisco-i Stanford-kórházban. Van időm merengeni a fél évszázadon, amelyet megéltem.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!