SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Élise vagy az igazi élet

: Élise vagy az igazi élet

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1969

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Európa zsebkönyvek

Terjedelem:

217 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝1967 őszén általános feltűnést keltett Párizsban, hogy a Fémina-díjat egy eddig ismeretlen írónőnek ítélték oda, első regényéért, amelyben Élise, a vidékről Párizsba került fiatal lány megismerkedik az "igazi élettel". A váratlan nagy kaland talán: Élise és Arezki rövid életre ítéltetett, tragikus végű szerelme az éjjeli razziáktól terhes, tüntetésektől lázas Párizsban? Vagy talán a futószalag hajszája, a gyári élet sajátos színei, légköre, a vidéki egyhangúságtól annyira különböző ritmusa? A párizsi utca forgalmas zaja, hajnali, esti éjszakai képei és jelenetei? Vagy a szeretett testvér, Lucien, dacos szembenállásának, magányos lázadásának és nevetségesen hiábavaló, mégis tragikus halálának eseményei. S mindehhez a bizonytalanság, hogy Arezki végképp eltűnt-e a rendőrség sötét útvesztőiben vagy a remény, hogy egyszer majd előkerül?...˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!