SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Emlékeim

: Emlékeim

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Francia irodalom Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

503 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

1851. december 2. után - amikor III. Napóleon puccsal kezébe kaparintja a hatalmat, létrehozza a második császárságot, és üldözni kezdi a köztársaságpártiakat - sok haladó, forradalmi gondolkodású franciával egyetemben Dumas is Brüsszelbe emigrál. Igaz, hogy a rossznyelvek szerint nem annyira a politikai megtorlás, mint inkább hitelezői elől; mindenesetre itt, az emigráció idején írja meg leghitelesebb, személyes hangú művét, az Emlékeim-et. A több kötetes mű számtalan kiadást ért meg azóta, teljes egészében vagy válogatásban. Kötetünk a legjobb francia válogatásokból a legvonzóbb, legszínesebb részleteket közli; azokat, amelyekből a Gróf Monte Cristo és sok más közkedvelt regény szerzőjének nehéz gyermekkorát, ifjúkori kalandjait, párizsi színházi élményeit és első irodalmi sikereit ismerteti meg a Dumas-t szerető magyar olvasó.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!