SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Erromango

: Erromango

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Pantheon Irodalmi Intézet Rt.

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

239 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Erromango, az Új Hebridák egyik legfélelmesebb szigete, valahol az Oceánon, Ausztrália táján, ahol, Pierre Benoît szerint, emberevő bennszülöttek is laknak. Ide köt ki, hogy birkákat neveljen, egy Fabre nevü, francia származású ausztráliai s ide köt ki vele együtt a kitünő Benoît is, aki, miután kiaknázta a német, ír és mormon romantikát s bejárta Atlantist és a Lendes-vidéket, ezúttal egy látszólag kopár és érdektelen szigettel próbálkozik, hogy megmutassa mire képes akár itt is egy szorgalmas, agyafúrt és fölényes regényíró.

Erotika, őstörténet, miszticizmus, pszihoanalízis, fajok harca, exotikum s még a gyarmatprobléma is a maga helyén és idejében szerepel Erromangoban, amelynek meséje, mint egy jó gép pontosan s kiszámítva megy a cél felé. Csak a lélek hiányzik, de ezt Benoît, sajnálja nem ígérte, mivel nem is tartja raktáron." Nyugat, 1930.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!