SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Gonosz játékok

: Gonosz játékok

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés

Terjedelem:

176 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

A párizsi belsőépítész feleségével egy évre falura költözik, hogy kipihenje magát. Vadásznak, isznak, bejárnak szórakozni a közeli városba. Pénzük hamarosan elúszik a ruletten. Már az első oldalakon kiderül, hogy szó sincs falusi idillről. Két hitvány, romlott, kiégett embert ismerünk meg. Ezt a házaspárt csak az érzékiség, az alkohol, az egymást-marcangolás köti össze: Milan és Roberte képtelen olyan tisztán és egyszerűen élni életét, mint Heléne, a fiatal tanítónő, aki vesztére beleszerett a cinikus, fáradt és közönyös férfiba. Milanék félig szándékosan, félig akaratlanul fertőzik meg Heléne gyermeki tisztaságát, de ez a játék végül is, amikor kirobban a köztük régóta lappangó gyűlölködés, tragédiával végződik.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!