SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Jean Cocteau válogatott versei

: Jean Cocteau válogatott versei

Kiadás:

Budapest, 1961

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Francia irodalom Vers

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

207 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Cocteau a mai francia költészetnek legszínesebb, nyugodtan mondhatjuk, legmulatságosabb alakjai közé tartozik. A hajdani avantgardista kísérletező, a francia irodalom fiatal fenegyereke, aki később akadémikus lett, az irodalomnak jóformán minden műfajával - verseken kívül esszével, regénnyel, útirajzzal, színdarabbal, filmmel, balettel - sikeresen kísérletezett (néhány regényét és színdarabját a magyar közönség is ismeri), azonkívül festett is, falképeket, díszleteket, nyakkendőket, és ami a legérdekesebb, mindez - és még sok egyéb - megérződik költészetének változatosságán. Válogatásunk igyekezett teljes képet adni erről a gazdag költői pályáról, a fiatalkori merész kísérletektől kezdve Cocteau őszinte lírájú és a lélek mélységeit igazi francia könnyedséggel és eleganciával feltáró, nagyszerű szerelmes versein át legutolsó korszakánál, klasszikusan érett terméséig. A gyűjteményt a jelenkori magyar költő-műfordítói gárda legjobbjai fordították.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!