SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Jóreggelt, búbánat

: Jóreggelt, búbánat

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1957

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

189 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Ezen a nyáron tizenhét éves voltam és tökéletesen boldog" - meséli Cécile, aki özvegyen maradt édesapjával kibérel egy Földközi-tenger partján álló elragadó villát, hogy egy önfeledt és szeszélyes nyarat töltsön el ott. Apja elhívja éppen aktuális barátnőjét, a fiatalságtól sugárzó, de tapasztalatlan Elsát, mikor váratlanul betoppan életükbe az érett és okos Anne, és vele a "nagy szerelem", ami kötelességekkel és felelősséggel jár. Miközben Cécile az első szerelem ízével ismerkedik, apja váratlanul megszabadul Elsától, és feleségül kéri Anne-t, Cécile pedig tervet forral, aminek tragikus kimenetele végleg felnőtté avatja. Francoise Sagan regénye diadalmenetben járta be Európát és Amerikát. Mindössze tizennyolc évesen már újat tudott mindani az öröknek hitt szerelemről, a gyorsan múló ifjúságról, a felnőttek édes-keserű világáról és az ártatlanság elvesztéséről. Megható története örökre bevésődik az emlékezetünkbe; egy apa és lánya "szerelmes" összekapaszkodását talán senki nem írta meg ilyen szépen és egyszerűen.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!