SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Kalóz Grál

: Kalóz Grál

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

139 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Robert Pinget a francia "új regény" köréhez tartozik, ahhoz az irányzathoz, amelynek minden tagja szakítani igyekszik a hagyományos regénnyel. Pinget leghíresebb regénye díszletéül csodálatos világot alkot magának, csodálatos tájakat, növényeket, állatokat, embereket és helyzeteket - lapról lapra káprázatos ötlet-tűzijátékot rendez. Hőse, a klasszikus "utazó" járja a mesebeli világot kocsisával a szintén klasszikus, elmaradhatatlan szolgával, aki az egészséges és otromba földhöz tapadtságot testesíti meg, a lidérces csodák világában ő a realitás. Számtalan furcsábbnál furcsább kalandban és látványban részesülnek - a csodálatos elemek kancsal másai a mi világunkbelieknek, de Pinget sokkal jobb író annál, semhogy ebből látványos következtetéseket vonjon le. Ritka stílusérzékével és biztos ízlésével - amelyet szüntelenül támogat kitűnő humorérzéke - mély undort kelt minden iránt, ami szemnek, léleknek csúf és ízléstelen.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!