SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Les trois mousquetaires I-II. kötet

: Les trois mousquetaires I-II. kötet

Kiadás:

Paris, 1953

Kiadó:

Librairie Gründ

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés Francia nyelv

Nyelv:

Francia

Sorozat:

Bibliothéque Précieuse

Terjedelem:

286 p., 286 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A három testőr" Dumas egyik legismertebb és legkedveltebb regénye. Az író Richelieu bíboros korába enged bepillantást az olvasónak: zajlik az udvari élet, a titkos megbeszélések, intrikák, politikai gyilkosságok, gonosztettek napirenden vannak. Ebben a légkörben él Ausztriai Anna, a királynő, aki nagyon szenved durva, befolyásolható férje mellett. Annának máshoz húz a szíve, Buckingham herceget szereti. A két szerelmes kapcsolatának azonban szigorúan titokban kell maradni. Richelieu ügynökeinek árgus szeme mégis felfedi a titkot. Egy éjszaka megjelenik meglepetésszerűen, álruhában, Buckingham hercege. Rövid, de meghitt beszélgetés zajlik le a két szerelmes között. Anna emlékül gyémánt nyakékét ajándékozza a hercegnek. Richelieu megtudja a dolgot, és felkelti a király gyanúját is. Anna becsülete veszélyben van. Meg kell menteni, az ékszert mindenáron vissza kell szerezni. D'Artagnan eljut a herceghez, majd szerencsésen visszaérkezik Párizsba, és az utolsó pillanatban visszajuttatja a drága ékszert királynőjének.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!