SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Ma-Kui árnyékában. Egy orvos élményei Belső-Kínában

: Ma-Kui árnyékában. Egy orvos élményei Belső-Kínában

Fordító:

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Pantheon Irodalmi Intézet Rt.

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

278 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A kitűnő francia író, aki mint egy orvosi misszió tagja, hosszú éveket töltött Kínában, új művében izgalmasan számol be különös élményeiről. A modern, gyarmatosított, városias Kína felszíne alatt, ma is él a régi Kína, ősi babonáival európai számára érthetetlen ismereteivel, amelyek megdöbbentik a gondolkodás logikusabb, nyugatiasabb formáihoz szokott európaikat. A könyv tárgya ez a konfliktus, a kétfajta ember, a kínai és a vele együttélő európai között. A mű középpontjában egy öreg, bölcs kínai kereskedő áll aki örökölte ősei varázstudományát, s összekötetésben áll a Ma-Kui, a gonosz szellemek világával - amelyben a természettudományos képzettségű európai orvos képtelen és azután mégis kénytelen hinni. Titokzatos, forradalmas és babonás világ a kínaiaké s nem tudni ki cselekszik okosabban: az európai, aki elzárkózik előle, nem vesz tudomást róla, megveti - vagy a szerző barátja, a rokonszenves Smith postafelügyelő, akit csábít az ősi Kína titokzatossága, varázstudománya, csábítanak a Ma-Kuik, nem ijed vissza a szellemidézéstől, s akit csak egy nagy értelmetlen, bolondos szerelem ránt vissza a tiltalmas ösvényről. Leírja az abban az időben folyó harcokat kommunista rablóbandák és a központi kormány csapatai között. A könyv tele van misztikus kalandokkal, egyszerre ismeretterjesztő és lélegzetelállítóan izgalmas.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!