SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Marie-Claire

: Marie-Claire

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1969

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

153 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝Marguerite Audoux nyomorult sorsú, beteg tüdejű, rossz szemű varrónő volt, a nyilvánosság, az igazi íróvá válás legkisebb reménye nélkül írt, szórakozásból, életösztönből... " Kivételes egyéniségre vall, hogy iszonyú körülményei közt is rálelt a tehetségére, stílusát oly finommá, elegánsan egyszerűvé és tisztává érlelte, hogy akármelyik hivatásosnak becsületére válnék. Én-regény a Marie-Claire, egy harmonikus, boldogságra termett, az élet minden teremtő áramára fogékony árva gyerek regénye, akinek egészséges szervezete meglel és magába szív mindent, ami szépség és erő - aki kolostori lelencként és tanyai birkapásztorként egyaránt megtalálja a boldogságát, de mindig el is kell veszítenie. A váratlanul mozgalmas, sőt kalandos élet története finom tájkép-miniatűrökkel, szűkszavú, fegyelmezett és valahogyan nagyon nőies ösztönökön épülő jellemrajzokkal szövődik egybe.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!