SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Mint a futó víz. Három kisregény

: Mint a futó víz. Három kisregény

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

288 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630738199

tartalom:

Az Anna, soror (ez a cím egy sírfelirat kezdete) egy XVI. századi nápolyi testvérpár izzó és persze tragikus szerelméről szól. Egy talányos ember egy egyszerű amszterdami férfi szándéka ellenére vadromantikus életének története, aki "a passzivitásig közömbös, félművelt, de őszinte lélekkel és józan ésszel van megáldva, így mintegy ösztönösen elkerüli azt, ami hamis és haszontalan". A Szép reggel hőse egy árva kisfiú, a "talányos ember" fia, akit a véletlen színészi képességeinek felfedezésére vezet, s hol fiú, hol lány, hol ifjú, hol aggastyán alakját öltve voltaképpen már kamaszkorára átéli mindazt "amit érdemes átélni" A három történet hősei, bár magukon viselik a nagyon különböző, szorító körülmények feltűnő lenyomatát, egy tulajdonságukban hasonlítanak egymáshoz: kikezdhetetlen belső szuverenitásukban.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!