SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Nyílt levél Istenhez

: Nyílt levél Istenhez

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Francia irodalom

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

136 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Az író ebben a könyvében mint a nagy enciklopédisták jeles utódja mutatkozik be. Voltaire, Diderot, Helvetius legjobb hagyományait folytatva írja meg nyílt levelét Istenhez. A régi ateista tanításokat a legmodernebb, a legfejlettebb civilizáció kérdéseivel, a nyugati társadalmak problémáival együtt tárgyalja és sok újat, meglepőt és elgondolkoztató mond. Eredeti és magával ragadó az a szellemes lendület, az az ötletgazdagság, amellyel a bölcselet és ismeretelmélet, a hittan és irodalom legősibb és látszólag legismertebb kérdéseit világítja meg. E sok leleménnyel megtűzdelt, igazi francia humorral átitatott, sziporkázóan szellemes vitairat csak öregbíti Escarpit hírnevét a magyar olvasók táborában.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!