SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Nyolc karácsonyi történet

: Nyolc karácsonyi történet

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

Mágus Kiadó

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

111 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638278706

tartalom:

"A most nyolcvan esztendős Jacques Laurent, a szívmelengető Nyolc karácsonyi történet szerzője a Francia Akadémia Goncourt-díjas tagja, hazájában a legolvasottabb írók egyike. Ez a műve 1957-ben jelent meg először, sikere annyira emlékezetes maradt, hogy 1994-ben - nyilván az újabb nemzedékek számára - ismét kiadták, s nagy esélye van annak, hogy további generációknak újabb kiadásokat is megér majd, akárcsak Dickens Karácsonyi éneke, mely mű bevallottan Laurent ihletője volt. A nyolc történet, mely e könyvben olvasható, egy gyerekkori személyes emlékezést és hét karácsonyi mesét tartalmaz. A Szerelmi bizonyíték című novella cselekménye szilveszter estéjén zárul. A kötet utolsó történetét minden bizonnyal a 20. századi kispróza egyik mesterműveként tartja majd számon az irodalomtörténet. Jacques Laurent elbeszéléseit Timár György avatott tolmácsolásában olvashatjuk most magyarul."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!