SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Szerelmem Páris

: Szerelmem Páris

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1943

Kiadó:

Vajna és Bokor

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

160 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

˝1940-ben Nizzában, a kettészelt Franciaország túloldalán írja Carco ezt a könyvet. Legegyénibb vágyakozását - valami sötéten zengő tragikus sóvárgását sűríti bele. - Az írástudó, a bennfentes, a céhbeli párizsi író nosztalgiája ez. - A távolból szinte vérző felfokozottsággal érzi ezt az ő Párisát -, melynek minden köve, esős járdája és napfényes égboltja, telítve a múlt és a jelen ezernyi zengésével! - Csupa igézet - és csupa igézet. És milyen csodálatos! Ez a legegyénibben élt rapszódia - ez a személyes emléktömeg - ez a legsajátabb, könnyes ragyogással bugyogó szóáradat - mégis mindnyájunkhoz szól. Ez a féltékeny szerelmes - mintha egyre azt hajtogatná: ő csak az enyém. De Páris - ezerarcú szerető. Mindnyájunké. Nincsen reménytelen szerelmese.˝

leírás:

Eredeti védőborítóval.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!