SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Thyl Ulenspiegel I-II. kötet

: Thyl Ulenspiegel I-II. kötet

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Olcsó Könyvtár

Terjedelem:

359 p., 366 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Ulenspiegel - írja Romain Rolland - flandriai Koldus, Claes, a derék kézműves fia, fajtájának bajnoka és felszabadítója, aki kacagással is, pallossal is megbosszúlja népét. Látjuk kedves barna szemét, és megtudjuk, hogy száját, orrát minden csínytevésben és képfaragásban mester két róka mívelte; látjuk ösztövér termetét, spongyaszomjúságát, harapásra és zabálásra egyaránt pompás farkasfogait, széles jókedvét, rettenetes ujjongását, rátarti fejét, kemény kobakját, engesztelhetetlen homlokát, mely adósságként őriz minden megtorlatlan sértést; tapasztaljuk becsületességét és kegyetlenségét. A flandriai Damméból való. A hóhér II. Fülöp és a Hallgatag Orániai századának gyermeke. Az örök Flandria. Fajtájának lobogója. Tátott száj vörös alapon. Kacagás és fogak a gyász és vér színén."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!