SZÉPIRODALOM / Francia irodalom kategória termékei
Zeusz emlékiratai

: Zeusz emlékiratai

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Francia irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Európa zsebkönyvek

Terjedelem:

173 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Zeusz, az istenek királya, váratlanul fölébred kétezer éves álmából; nyilván egy rakéta ébresztette föl hosszú éjszakájából. Fölébred, és csodálkozva nézi majdhogynem változatlan földünket, és kedve kerekedik hozzá, hogy elmesélje a kedves halandóknak kora ifjúsága és hatalomra jutása történetét, sőt még a születése előtti eseményeket is, amelyeket a kék szemű, bájos Emlékezettől hallott hajdanában... Ebben a vonzó, csípősen szellemes és költőien szép könyvben az olvasó sorra megismerkedik a görög mitológia sokat emlegetett alakjaival, akikkel annyiszor találkozott beszélgetésben, újságban, könyvben, de talán soha nem tudta pontosan szerepüket, rangjukat, helyüket az istenek karában, és jelképes jelentésüket, gazdag költői és filozófiai tartalmukat. S a görög istenek története izgalmas emberi történet is, tele váratlan fordulatokkal, csodálatos kalandokkal és - nem utolsósorban - szenvedélyes vagy huncut szerelmi kapcsolatokkal. Maurice Druon, akinek regényeit igen jól ismeri a magyar olvasó, rendkívül szellemesen, bölcsen és modernül mondja el ezeknek az isteneknek a történetét s kapcsolatukat az atomkorszak küszköd, gondolkodó és érző emberével.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!