TÖRTÉNELEM / Franciaország története kategória termékei
Napóleon

: Napóleon

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Osiris Kiadó

Kategóriák:

Franciaország története Életrajz

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Osiris Könyvtár

Terjedelem:

597 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963379191x

tartalom:

˝Jean Tulard, a Sorbonne professzora, a Felsőfokú Tanulmányok Iskolájának igazgatója és a Napóleon Intézet elnöke csaknem húsz kötetet publikált már a napóleoni korszakról, s ő szerkesztette a Fayard Kiadó több mint ezeroldalas, 1987-ben megjelent Napóleon-lexikonát is. A korszak legtekintélyesebb francia szakértőjének ez a kötete - melynek legújabb, javított kiadását fordítottuk le - nemcsak érdekfeszítő életrajz, hanem hasznos kézikönyv is valamennyi kutató számára: megtalálhatjuk benne Napóleon korának történelmi forrásait, feldolgozásait, a kutatás napjainkig is vitatott problémáit, Napóleon életének rövid kronológiáját, minisztereinek és marsalljainak listáját is. (Ki gondolná, hogy még Bodrogi Gyula neve is szerepel benne, aki az 1964-es Háry János című magyar filmben játszotta a császár szerepét?)˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!