GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Farmer vagy szmoking?

: Farmer vagy szmoking?

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Trivium Kiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Művelődéstörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

191 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637570543

tartalom:

"Modern illemszabályok - milyenek is azok? Mi az, ami még jelenleg is helyes? Van-e régimódi viselkedés? Valóban, alig van olyan szabály, melynek érvénye örökkévaló. Az életkörülmények megváltoztak: ami a nagymamák idejében még jó modornak számított, az a mai viszonyok között maradiság. Hogy milyenek is a modern illemszabályok a magán- és az üzleti élet különböző területein, megtudható e könyvből. Ezen felül praktikus tanácsokat kap az Olvasó az üdvözlés, a pontosság és a borravalóval kapcsolatos szokásokról a turisták által leginkább kedvelt tíz országban. A tartalomból: - Senki nem tökéletes - a bocsánatkérés formái és okai - Bemutatkozás - lidérces álom - A telefon - na, már megint csöng! - Dohányosok - barát vagy ellenség? - Az asztal körül - Mit hogyan együnk? - Családi ünnepségek - Munkahely - jó tanácsok viselkedéshez, öltözködéshez."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!