GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
... és mi van mögötte? Hogyan olvassunk mérleget?

... és mi van mögötte? Hogyan olvassunk mérleget?

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

251 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637525076

tartalom:

"Ha a hagyományos számviteli könyvekkel - bármilyen egyszerűen íródtak is - nem boldogult, talán ezzel a könyvvel sikeresebb lesz... (Financial Times) A tekintélyes londoni gazdasági napilap álláspontját támasztja alá, hogy e könyvet eddig 20 nyelvre fordították le, s rendkívül népszerű segédeszközévé vált mindazoknak, akik szeretnének egy kicsit érteni a számvitelhez. Az ...és mi van mögötte? című könyv igen hasznos a számviteli alapismeretek megszerzéséhez. Az olvasó betekintést kap többek között az eredménykimutatás, a pénzforrások felhasználása, valamint az inflációs számvitel témakörébe. A részletes fogalomszótár és a rövid fejezetek megkönnyítik a tanulást. Az olvasó lépésről-lépésre haladhat előre az anyagban, és minden szakaszban ellenőrizheti tudásszintjét. A könyvet ajánljuk vállalkozóknak, pénzügyi menedzsereknek, kontrollereknek és az érdeklődő átlagembereknek egyaránt."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!