GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Hogyan válhatunk olyanná, amilyenek lenni szeretnénk? A sikeres személyiség titkai

: Hogyan válhatunk olyanná, amilyenek lenni szeretnénk? A sikeres személyiség titkai

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Magyar Könyvklub

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

351 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635483481

tartalom:

"Személyiségünk nem a természet ajándéka, nem szülői örökség, nem is valamiféle privilegizált származás vagy nevelés eredménye. Személyiségét mindenki maga teremti meg élete folyamán. Aki folyton belefullad a problémáiba, az erre természetesen nem képes. Aki viszont kíváncsi a lehetőségeire, annak érdemes megismerkednie a könyvünkben ismertetett receptekkel. E jól bevált módszerek segítségével mindenki a kívánt módon fejlesztheti személyiségét, olyanná válhat, amilyen lenni szeretne. M. R. Kopmeyer, több neves amerikai nagyvállalat igazgatója, "Amerika sikertanácsadója" e könyvében gondosan és szuggesztíven, fejezetről fejezetre segít felépíteni azt a személyiséget, amelyet megálmodunk magunknak. A személyiség rendkívül fontos alkotóeleme a tartás: az egyenes testtartás, de a még ennél is fontosabb szellemi és érzelmi tartás. A szerző szerint a mindenkori nagy egyéniségek példájából egyértelműen kielemezhető, mire alapozhatjuk boldogságunkat, sikerünket. A sikeres és boldog személyiség felépítésében nyújtanak konkrét segítséget a - mint Kopmeyer számos példával bizonyítja - jól bevált, biztos sikerreceptek."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!