GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Hogyan csináljunk karriert?

: Hogyan csináljunk karriert?

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

423 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637525084

tartalom:

"A Szerző 1991 óta vezet álláskereséssel, állásváltoztatással kapcsolatos levelező rovatokat a sajtóban, a rádióban és a televízióban, illetve rendszeresen készíti fel a felsőoktatás több száz végzős hallgatóját a hatékony álláskeresésre. Jórészt ezek a tapasztalatok, az olvasók, a hallgatók és nézők problémái késztették arra, hogy tematikus és átfogó rendszerbe szedve újra közreadja az állásvadászat mesterfogásainak gyűjteményét, melynek révén igyekszik megtanítani "halászni" az olvasókat. Pintér Zsolt kézzelfogható, azonnal "készpénzre váltható" gyakorlati tanácsokat ad egyrészt azoknak, akik pályaválasztás, állásváltoztatás előtt állnak vagy állást keresnek, de nem tudják, hogy belevágjanak-e, illetve, hogy mit, mikor és hogyan tegyenek vagy ne tegyenek az álláskereső kampányuk során; akik szeretnének "karriert csinálni", de nem tudják milyen módon. A kézikönyv másrészt azoknak a vezetőknek és személyügyi menedzsereknek is szól, akik a karriertervezés-menedzselés, illetve a személyzet-kiválasztás témakörében kívánnak újabb ismereteket szerezni. A műből ebben az évben három TV-, illetve filmsorozat készült a Nemzeti Fejlesztési Intézet (NFI) támogatásával és várhatóan jövő évben a könyv teljes szisztematikus, tréningszerű oktatófilm-jellegű feldolgozása is megtörténik."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!