GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
A gazdasági és kereskedelmi élet intelligenciája (Tanulmány)

, : A gazdasági és kereskedelmi élet intelligenciája (Tanulmány)

Kiadás:

Budapest, 1944

Kiadó:

A szerzők kiadása

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Pszichológia Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

73 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A szerzők előszavából: "Gazdasági és kereskedelmi életünkben olyan sok mindenre kell gondolnunk, hogy sokszor elfelejtünk arra gondolni, ami a legfontosabb. Azért legyen az bankár, tisztviselő, gyáros vagy szatócs, egyre-megy, elfelejthet bár rendkívül sokat, de azt, amit e kis könyv mond, elfelejteni nem szabad. Egy hindu közmondás azt tartja: "A tudós tud és tudakozódik, de a tudatlan azt sem tudja, miről tudakozódjék." Ez a célja ennek a tanulmánynak. Emlékeztetni azokat, akik tudnak és irányt mutatni azoknak, akik tudni akarnak. Ebben az értelmezésben olvassák el a könyvet, forgassák lapjait, okuljon belőle ki-ki a saját és a köz javára, hogy ne csak egy könyvvel több legyen a forgalomban, hanem töltse is be hivatását, mint könyv, melynek rendelve van, felvilágosítani a lelkeket, serkenteni a szellemet s ezáltal előbbre vinni a társadalmat és a nemzetet. A gyakorlati élet nyújtotta jó és rossz tapasztalatok közül szedtük össze azokat, melyeket a magunk és az összesség szempontjából legcélravezetőbbnek találtunk a gazdasági és kereskedelmi intelligencia elsajátításához. Nem mondunk újat, de amit mondunk az hasznos."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!