GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
A határidős deviza- és hiteltőzsdék működése

, : A határidős deviza- és hiteltőzsdék működése

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

333 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632224191

tartalom:

˝Ez a könyv nem tipikus tőzsdekönyv: nem valamely szerencsés vállalkozó osztja meg velünk befektetési titkait, és nem is a részvénytőzsdék kereskedési technikáját ismerhetjük meg, vagy a tőzsdének mint a tőkeáramlás egyik formájának a gazdaságban betöltött szerepéről olvashat részleteket az érdeklődő olvasó. Ehelyett egy vadonatúj tőzsdetípussal ismerkedhetünk meg: a pénzügyi kockázatok tőzsdéivel, a határidős és opciós piacokkal, amelyek az 1970-es években alakultak ki az Egyesült Államokban, és onnan indultak diadalmas hódító útra Európába és Ázsiába. Mark Powers és David Vogel könyve a devizaárfolyamok és a kamatlábak ingatagságából fakadó kockázatot állítja középpontba; rávilágítanak e kockázatok közgazdasági hátterére, az ellenük való védekezés lehetőségeire (a fedezeti ügyletek módozataira), illetve az árfolyamalakulás kihasználására (spekulációs és arbitrázs ügyletek); megmagyarázzák és illusztrálják a határidős kamatszerződésekkel megvalósuló üzleti tevékenység alapvető koncepcióit, gazdasági célját és működési jellemzőit.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!