GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
A kreatív gondolkodás és az ötletbörze

: A kreatív gondolkodás és az ötletbörze

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Novotrade

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

119 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630252228

tartalom:

"Ez a könyv menedzsereknek szól. Tetszőleges vállalat vagy szervezet bármely beosztásban dolgozó menedzserének, vagy akár problémák megoldásán együtt dolgozó embercsoportoknak. A könyv célja, hogy a kreativitással kapcsolatosan két régóta érezhető igényt elégítsen ki: 1. ismertesse tényszerűen a legjobb és a legszélesebb körben használatos kreatív eljárást - az ötletbörzét (angolul: brainstorming). Tartalmazzon részletes módszertant és világítson rá az ötletbörzéhez kapcsolódó eljárásokra is: a probléma újravázolására, a legőrültebb ötletek technikájára, s mutassa meg azokat az értékelési folyamatokat, amelyekkel az ötletbörze alatt született rengeteg ötlet elemezhető; 2. adjon áttekintést a kreatív gondolkodás és az ötletbörze, valamint más kreatív eljárások kapcsolatáról. Tárja fel a kreativitás korlátait, amelyek megakadályozzák a menedzsereket abban, hogy velük született kreatív adottságaikat hasznosan alkalmazzák. Noha vannak könyvek, amelyek érintőlegesen reagálnak ezekre az igényekre is, de egy sem ad olyan tiszta képet, amely képessé tenné a menedzsereket az ötletbörze bevezetésére az adott szervezetben; s egy sem foglalkozik kimerítően a kreativitást gátló tényezők előzetes feltárásával. Az ebben a könyvben található anyag azokon az előadásaimon alapszik, amelyeket 1966-79 közt tartottam a kreatív gondolkodásról és az ötletbörzéről az Egyesült Királyságban, néhány európai országban, Venezuelában, a Karib-szigeteken, Nigériában, Malajziában, Szingapurban és Hongkongban."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!