GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
A külgazdaság hatásmechanizmusa

: A külgazdaság hatásmechanizmusa

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

465 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632215222

tartalom:

"Bo Södersten professzor, a svéd parlament tagja, nemzetközi hírű tudós eredetileg az amerikai Berkeley Egyetem diákjainak szánta- könyvét. Egy ország nemzetgazdaságából kiindulva vizsgálja azokat a belső és külső gazdasági feltételeket, amelyek a kérdéses nemzetgazdaság külpiaci tevékenységét, külgazdasági eredményességét befolyásolják. A szerző lépésről lépésre vezeti be az olvasót abba a világba, ahol eldől: mitől lesz egy termék, iparág vagy nemzet a külpiacon sikeres vagy sikertelen. Az eredetileg "Külgazdaságtan" címen 1971-ben megjelent és 1980-ban átdolgozott mű magyar kiadását elsősorban az indokolja, hogy néhány teljesen új fogalom bevezetése és bemutatása mellett a külgazdasági ismeretek olyan gyakorlati megközelítését, modellezését adja, amelyre a hazai szakirodalomban még nem volt példa. A magyar kiadás elsősorban a szakemberek számára ajánlható, ennek a szempontnak megfelelően alakítottuk át a tankönyvet, de a téma didaktikus dolgozása miatt értékes segítséget kapnak belőle a felsőoktatásban résztvevők is."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!