GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
A magyar gazdaság megújulása - nyugati szemmel

: A magyar gazdaság megújulása - nyugati szemmel

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

134 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630279975

tartalom:

˝A tanulmány, amelynek magyar fordítását az Olvasó a kezében tartja, a Battelle Memorial Institute genfi központjában készült egy nemzetközi szakértőcsoport közreműködésével. Az eredeti kutatómunkát a svájci kormány anyagi támogatása, a könyv magyar és angol nyelvű közreadását a zürichi Jacobs Suchard Alapítvány segítsége tette lehetővé. Az angol nyelvű tanulmány 1990. január végére készült el. A magyar fordítás, akárcsak a vele egy időben megjelenő amerikai kiadás, eltekintve néhány kisebb, az időbeli félreértéseket kiküszöbölő változástól, megfelel az eredeti változatnak. A tanulmány főbb célkitűzései a következők voltak: rövid, független elemzés készítése Magyarország gazdasági, pénzügyi és szociális helyzetéről és kilátásairól; az országban jelenleg folytatott és várható gazdaságpolitika áttekintése; a magyar gazdaság átalakítása során számba jöhető példák és modellek vizsgálata; átfogó gazdaságpolitikai javaslatok megfogalmazása (mind az újonnan választott parlament és kormány, mind Magyarország nyugati partnerei számára). Ezek szükségesnek tűnnek a gazdaság átalakulásához és modernizálásához, a tartós gazdasági növekedéshez és az életszínvonal emelkedéséhez, és amelyek lehetővé teszik, hogy az ország eleget tehessen külföldi kötelezettségeinek.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!