GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
A növényolaj-vertikum gazdaságossága

: A növényolaj-vertikum gazdaságossága

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

177 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632322185

tartalom:

"A szántóföldi termelési szerkezetben előkelő helyet foglalnak el az olajnövények, nevezetesen a napraforgó, a repce, az olajlen és a szója. A termelés volumenét tekintve ez a legnagyobb iparinövény-ágazat. Az olajnövény-termelés - köszönhetően a kedvező exportlehetőségeknek - az utóbbi öt évben megkétszereződött, a feldolgozó kapacitás is jelentősen bővült. A vertikum gazdaságosságát a termelés, a feldolgozás és az értékesítés együttesen határozza meg. Az egyes ágazatok eredményessége visszahat a másikra. Így a termelésfejlesztés igazán hatékony csak a teljes vertikum ismeretében lehet. A szerző ebben kíván segítséget nyújtani. Ismerteti a keresleti és kínálati viszonyokat, a termelést befolyásoló főbb agrotechnikai tényezőket, a feldolgozó kapacitás és a termelés kapcsolatát, a vertikum költség - jövedelem viszonyát, a kooperációs és integrációs kapcsolatokat. Az elemzésekben nagyszámú adatot használ fel. Következtetései alapján rámutat a fejlesztési lehetőségekre."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!