GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
A pénz taója a szeretet és tudatosság fényében. Ha tudatosság nélkül bánsz saját igényeiddel, a pénz rabszolágjává válsz!

: A pénz taója a szeretet és tudatosság fényében. Ha tudatosság nélkül bánsz saját igényeiddel, a pénz rabszolágjává válsz!

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Buddhizmus és keleti vallások

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

214 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635281424

tartalom:

˝Első látásra talán megütköznek a kísérleten, amely két olyan, egymástól fényévnyi távolságra levő dolgot próbál meg összhangba hozni, mint a pénz és a taoizmus. Walter Lübeck azonban hitelesen számol be arról, hogy a pénzzel kapcsolatos konfliktusai során miképp tett szert egyre nagyobb ezoterikus tudásra. A pénz is energia, tehát a lelki dolgokhoz hasonlóan tudni kell szabadon adni, elfogadni és felelősséggel használni. Lübeck tanácsa, hogy a pénzt se akarjuk görcsösen és mindenáron. Ha ugyanis képesek vagyunk a világgal való minél gazdagabb, természetesebb együttműködésre, azaz energiacserére - amelynek csak egyik közvetítője a pénz -, akkor a gazdagság is önkéntelenül az ölünkbe pottyan.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!