GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
A pszichotechnika alapkérdései

: A pszichotechnika alapkérdései

Kiadás:

Budapest, 1936

Kiadó:

Királyi Magyar Egyetemi Nyomda

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

483 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A pszichotechnika ma már túljutott a fejlődésnek azon az első kezdetleges fokán, amikor feladata a mindenáron való népszerűsítés és kiszínezett propaganda volt: a kezdetben kuriózumnak, újszerű kísérletezgetésnek felfogott gondolatból komoly munkaterület fejlődött ki, amely a gyakorlati életnek értékes, sokszor nélkülözhetetlen segédeszköze lett. Ez az aránylagos gyors és nagyjából szerencsés fejlődés azonban a pszichotechnika számára fokozottabb kötelességeket is jelent: a kezdeti lendület érthető és méltányolható sikere után a feladat most az, hogy életképességét és gyakorlati értékeit a kezdet lelkesedésének lohadása és az egyre erősödő kritikai meggondolások ellenére is kimutassa és a könnyű, mutatós sikerek természetes csökkenését belső megtisztulással és elmélyedéssel egyensúlyozza. Nemcsak a külső körülmények alakulása, hanem a fejlődés szerves törvényei is kényszerítik a pszichotechnika munkáját arra, hogy önmaga felett erős, de termékeny kritikát gyakorolva, a pillanatnyi gyakorlati feladatok megoldásán túl visszatérjen az általános érvényű és a jövő fejlődés szempontjából nélkülözhetetlen alapkérdések rendszeres megismerésére.

leírás:

A könyv gerince szakadt.

Állapot:

közepes

Ár:

3 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!