GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
A reklám helye

, : A reklám helye

Kiadás:

Budapest, 2002

Kiadó:

Stardust Publishing

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

249 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632047419

tartalom:

"A hirdetők az elmúlt tizenkét évben tarifaáron számolva közel ezermilliárd forintot költöttek el reklámra. Hatalmas összeg ez, és az is biztos, nem kis felelősséget ró azokra, akik döntenek róla. Hogy miért? Mert a médiatervezés és -vásárlás számos területet - közgazdaságtant, szociológiát, szociálpszichológiát - magában foglaló ismerethalmaz, amelyet Magyarországon eddig átfogóan, gyakorlatorientáltan, esettanulmányokkal alátámasztva nem rendszereztek. Ezt tette meg a kivételes háttértudással és rengeteg tapasztalattal rendelkező szerzőpáros, akik a szakkönyvre ritkán jellemző könnyedséggel vezetik be az olvasót e különleges szakterületre, hogy ott megmutassák, hogyan lehet hatékonyan médiát tervezni, vásárolni."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!