GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
A reklám helye 2.0. A hatékony médiatervezés és -vásárlás kézikönyve

, : A reklám helye 2.0. A hatékony médiatervezés és -vásárlás kézikönyve

Kiadás:

Budapest, 2006

Kiadó:

MediaSpirit Consulting Kft.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

351 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630608472

tartalom:

"A reklám helye első kiadásában bemutattuk, mi történik valójában egy médiaügynökségen, hogyan telik egy médiás átlagos napja; mi a reklám- és a médiaügynökség, mit takar a médiatervezés, mennyire fontos része a média a marketingkommunikációnak. Leírtuk és esettanulmányokkal illusztráltuk, mi a médiavásárlás, egyáltalán mi szükség van rá; mennyit számoltunk, elemeztünk, éjszakáztunk, látszólag unalmas és monoton dolgokkal múlatva fiatalságunkat. Szót ejtettünk ugyanakkor arról is, hogy milyen színes a médiaügynökségi munka: fogadásokra, partikra járás, médiatulajdonosokkal és hirdetőkkel való tárgyalások, rengeteg ember megismerése - azaz mennyire intenzív, pezsgő társadalmi élet a médiásé. A reklám helyét - legnagyobb örömünkre - mind a szakmában, mind a felsőoktatásban rendkívül pozitívan fogadták; mára számos szakmabeli polcára felkerült, illetve több gazdasági és kommunikációs egyetemen és főiskolán ajánlott vagy kötelező olvasmánnyá vált. Ez, valamint az első kiadás köteteinek fogyása és a könyvben levő információk részbeni elavulása 2006-ban arra ösztönzött bennünket, hogy elkészítsük A reklám helye újabb változatát. A második, frissített és bővített kiadás, A reklám helye 2.0 a korábbitól számos szempontból különbözik. A folyamatosan átalakuló médiapiac, a saját életünkben, munkánkban bekövetkezett változások, az első kiadással kapcsolatos visszajelzések és az azóta gyűjtött új tapasztalatok mind arra sarkalltak minket, hogy ne csak aktualizáljuk az előző kötet anyagát, de újabb témakörökkel, további felhasználói nézőpontok alapján bővítsük is, és immár tanácsadói perspektívánkból nézve még teljesebb, árnyaltabb képet alkossunk az olvasók számára a médiapiac világáról. "

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!