GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
A sikeres nő nem férfi. Hogyan légy sikeres anélkül, hogy a nőiességedet elveszítenéd?

: A sikeres nő nem férfi. Hogyan légy sikeres anélkül, hogy a nőiességedet elveszítenéd?

Fordító:

Kiadás:

h. n., 1989

Kiadó:

Novotrade

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

180 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635851146

tartalom:

"A nők szorgalmasabbak, képzettebbek, gyakran még rátermettebbek is, mint férfi vetélytársaik, mégis nehezebben jutnak vezető pozícióba. A statisztikák önmagukért beszélnek. Nagy-Britannia 100 vezető vállalatának 1000 igazgatója közül csak 8 nő, és egyikük sem vezérigazgató. 1500 brit vállalat igazgatóinak csak 3%-a nő, bár a dolgozók közt ez az arány 45%1. A nők még ma is lényegesen kevesebbet keresnek, mint a férfiak. Ha az adatokat összehasonlítjuk, a teljes munkaidőben foglalkoztatott férfiak keresete több mint 50%-kal magasabb, mint nőkollégáikét. Ausztráliában 20%-kal, míg Kanadában 35%-kal keresnek többet a férfiak. Ennek az aránytalanságnak főleg az az oka, hogy a nők általában a kevesebbre értékelt és hagyományosan női munkákat végzik, mint a tanítás, vagy a szociális gondozás. A közigazgatás legalsó szintjén például 77% a nő, a legfelső vezetők közül azonban csupán 4%3. Vesztesek vagyunk a férfiakkal szemben - hatalom, tekintély, kereset terén. Mit kell tennünk, hogy ez a helyzet megváltozzon? Nyilvánvaló, hogy a szorgalom és a megfelelő képesítés megszerzése nem elegendő. Ezt már megtettük. Úgy gondolom, először meg kell vizsgálnunk néhány sikeres embert: mit tettek ők a siker érdekében? Ezután meg kell néznünk azt, mi az, amit mi, nők nem teszünk meg, és ezáltal hátrányba kerülünk."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!