GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
A szocialista rendszer

: A szocialista rendszer

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Politika Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

670 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637525068

tartalom:

"A könyv a szocializmus közgazdaságtanának mind ez ideig legátfogóbb elemzését nyújtja. Kristálytiszta, jól strukturált munka, ideális tankönyve a szocialista gazdasági rendszert tanulmányozó diákok széles körének. A szocializmus közgazdaságtanának meghatározó jelentőségű, végső művévé válhat. A szocializmus közgazdaságtanának legnagyobb kutatója megalkotta a nagy művét." (Anders Aslund, a Stockholm Institute of Soviet and East European Economics igazgatója, a Gorbachev's Struggle for Economic Reform című könyv szerzője.) "Az összehasonlító gazdasági rendszerelmélet vezető kutatójának könyve mesteri munka. Jelentősen bővíti a tovatűnő kommunista rendszerről alkotott ismereteinket, amely ismeretek döntő fontosságúak a mai-reformtörekvések sikeres megvalósításához." (Padma Desai, a Columbia University közgazdászprofesszora, a Perestroika in Perspective című könyv szerzője.) "Kornai János elemzése a szocializmus politikai gazdaságtanáról a megfelelő könyv, a megfelelő időben, a megfelelő szerzőtől: tudományos igényű, valósághű és bölcs elemzést nyújt mind a szocialista rendszerek kezdeti sikereiről, mind pedig fokozatos széthullásúkról." (Stanley Fischer, a Massachusetts Institute ot Technology közgazdászprofesszora, a Világbank volt vezető közgazdásza.) "Kornai János már hosszú ideje a kommunizmus legélesebb szemű elemzője és kritikusa. Az elmúlt évek nagy jelentőségű változásai sok feszültséget gerjesztettek. Ez a könyv, amely minden bizonnyal klasszikus lesz, élesen megvilágítja a kommunizmust: miért maradt fenn, miért bukott el végül is, és hogyan kellene átalakulnia illetve hogyan fog átalakulni." (Lawrence H. Summers, a Világbank elnökhelyettese.)"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!