GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
A Toyota-módszer. 14 vállalatirányítási alapelv

: A Toyota-módszer. 14 vállalatirányítási alapelv

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2008

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

HVG Könyvek

Terjedelem:

400 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789639686434

tartalom:

"A Toyota-módszer bepillantást nyújt abba, miként alkalmazza maga a Toyota a lean vállalatirányítást, és részletesen bemutatja a Toyota minőség és hatékonyságközpontú kultúráját mozgató 14 alapelvet. A könyv olvasása során szerzett ismereteinket bármely szervezetre és bármely üzleti folyamatra alkalmazhatjuk a szolgáltatási és az ipari szektorban egyaránt. A kötet segítségével megtudhatjuk, hogy vállalkozásunk miként válhat lean, tanuló szervezetté az emberek, folyamatok és a problémamegoldás megfelelő kombinációjának alkalmazásával. A Toyota folyamatosan emeli a mércét a gyártás, a termékfejlesztés és a folyamatok minősége terén. Az eredmény egy lenyűgöző üzleti sikertörténet: egyre nagyobb piaci részesedés, egyre magasabb nyereség az áraikat csökkentő versenytársakkal szemben, világszerte elismert eredmények az üzleti vezetők körében. A Toyota lean ("karcsú") rendszere az ipari és a szolgáltatási vállalatok körében egyaránt forradalmat indított el. Ezzel sokak szerint új, a tömeggyártás utáni korszak vette kezdetét. A Toyota-módszer bemutatja, hogyan fejlődött, és hogyan emelte magasabb szintre a gyártást a Toyota termelési rendszere. Mindezt az alumínium ereszcsatornák gyártásától a műszaki tervezésen át az alkatrész-raktározásig számos különféle ágazatban tevékenykedő vállalat példája is illusztrálja, amelyek a Toyota módszerei segítségével jelentősen növelték teljesítményüket. A Toyota-módszer részletesen tárgyalja a Toyota Termelési Rendszere mögött rejlő alapvető vállalatirányítási elveket, és megtudhatjuk, hogyan hoz létre a Toyota ideális környezetet a lean technikák és eszközök megvalósításához az alábbi módszerekkel: Támogatja a folyamatos fejlődés és tanulás kultúráját. Kielégíti az ügyfelek igényeit (és ugyanakkor kiküszöböli a veszteséget). Már első alkalommal is megfelelő minőségben termel. A cégen belül neveli ki a vezetőket, nem kívülállók körében toboroz. Minden alkalmazottat megtanít a problémamegoldásra. Mindkét fél előnyére együtt növekszik a beszállítóival és a partnereivel."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!