GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
A vállalati folyamatok újraszervezése

, : A vállalati folyamatok újraszervezése

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Panem

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

252 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635450877

tartalom:

Hammer és Champy könyve, a Business Process Reengineering a menedzsment szakirodalom legjelentősebb nemzetközi bestsellere - több mint húsz nyelvre lefordították, és közel kétmillió példány kelt el belőle. A szerzők megközelítése valószínűleg sok hazai vezető számára bizonyul majd meggyőzőnek. A vállalatok működését mindenekelőtt a vállalati/üzleti folyamatok radikális újraszervezése révén kívánják optimalizálni, és ebből vezetik le a célszerű szervezeti struktúrák és a követendő vezetési filozófiák alapjellemzőit. A funkcionális szemlélet folyamatszemlélettel való felváltása a 90-es években természetesen nem nélkülözheti az információtechnológia kreatív felhasználását. A számtalan gyakorlati példával megvilágított, élvezetes stílusban kifejtett, merőben új vállalatvezetési koncepció eddigi "karrierjére" jellemző, hogy az Egyesült Államok vállalatai a könyv megjelenése óta eltelt rövid időszakban közel 30 milliárd dollárt költöttek "reengineeringre", és megfigyelők ezen összeg évi 20 százalékos növekedésével számolnak.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!