GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
A vállalkozás pénzügyi folyamatainak megértése. Nélkülözhetetlen útmutató a pénzügyi menedzsmenthez

, : A vállalkozás pénzügyi folyamatainak megértése. Nélkülözhetetlen útmutató a pénzügyi menedzsmenthez

Fordító:

Kiadás:

Pécs, 2005

Kiadó:

Alexandra Kiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A sikeres menedzsment kulcsa...

Terjedelem:

166 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633689503

tartalom:

"A könyv célja, hogy az elméleti alapok és részletek megfelelő ismerete révén érthetővé váljanak egy cég pénzügyi folyamatai. Még a legzseniálisabb üzletemberek sem látják át mind a pénzügyi folyamatok szövevényes világát. Eddig hány pénzügyi menedzsmenttel foglalkozó köteten vergődött keresztül? Íme, itt egy könyv, amely különbözik az eddigiektől. Először is, ezt a gyakorlati útmutató nem pénzügyesek írták. Másodsorban, üzleti szimulációra épít, amely egy virtuális vállalatot kísér figyelemmel megalakulásától tevékenysége első évének végéig. Gyors és hatékony helyzetképet fest az üzleti fejlődés különböző stádiumairól, menet közben pedig bemutatja a pénzügyi alapelveket, modellezve azok folyamatait, hogy tisztában lehessünk a következőkkel: Mit rejtenek, vagy éppen fednek fel a kimutatások? Mit a különbség készpénz és profit között? Miként alkalmazzuk a pénzügyi mutatókat, és hogyan mérjük az üzleti teljesítményt? Hogyan működnek a piaci mechanizmusok? Milyen pénzügyi műveletekkel javíthatunk teljesítményünkön? Hogyan tervezzük meg költségvetésünket, és miként értékeljük a projekteket?"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!